De slimme truc van goedkope bidons bedrukken dat niemand bespreekt

In uw eigen ‘Mijn Omstreken’ kan u dan ook daarna de merknaam ofwel tekst uploaden. Alvorens er gedrukt wordt ontvangt u dan ook iedere keer een voor niets digitale drukproef. Na de goedkeuring wordt gestart betreffende het bedrukken van de bidons.

Wensen zijn jouw custom-made produktie verzenden naar verschillende adressen in Europa of een vaste accountmanager? Bel tijdens kantooruren of zend jouw wensen in ieder mail of chat.

Voor Maxilia hebben we ons eigen ontwerpstudio, supersnelle rakkers die wensen het jouw merknaam zo goed mogelijk op dit product komt.

Aangaande kleine aantallen en ons korte editie tot met de grotere aantallen. We mogen voordelig bidons bedrukken en wensen daar met het brede collectie wegens het u dan ook er op de gemak ons afwisseling uit kan vervaardigen. Blader via een meerdere bidons om die eenvoudig online te bestellen.

Amsterdam, Parijs of een beursvloer: we organiseren het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen wij veelal nóg ons dag voorheen bezorgen.

Screen printing of zeefdruk kan zijn een techniek waarbij het drukbeeld op ons fijnmazig gaas wordt gezet waarop een niet-drukkende gedeelten zijn bedekt betreffende een ondoorlatende stof. Een inkt is door dit gaas geperst, betreffende heldere, scherpe beelden mits resultaat.

Amsterdam, Parijs ofwel een beursvloer: we regelen het. Wij tonen het reeks werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum. Deadline? Ons spoedlevering mogen wij dikwijls nóg een dag eerder leveren.

Voor het is het immers verder geoorloofd om bidons in kleine uitgave te laten bedrukken. Zo afleveren we een enige echte Tacx sportbidons al vanaf 50 stuks, volmaakt vanwege kleinere evenementen.

Wees op de hoogte betreffende de laatste aanbiedingen en weetjes! Schrijf jouw in voor de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bezoek actie

Laat bidons bedrukken korte druk via Maxilia. Alang vanaf 25 stuks! Ga bijvoorbeeld een stoere metalen bidon of ons goedkopere uitvoering aangaande plastic. Ben je op speurtocht naar iets origineels? Kijk vervolgens voor een opvouwbare waterfles. Witte bidons korte oplage bestaan er in verschillende soorten en tinten.

Review geschreven door: Lina 22 november 2017 Deze bidon kan zijn in een tinten over de voetbalclub. Het was natuurlijk absoluut super! We hebben het logo erop laten drukken en het tegenkomt daar enorm goed uit. Je denk het een Sint het verder vindt, deze mag ze met een jongste more info leden uitdelen. Je zou verder weer bij Maxilia bestellen, omdat ik jullie service top vind. Bedankt!

Zo is het geoorloofd teneinde het drinkstuk te vergrendelen waardoor lekkage wordt verhelpen. Ben jouw nieuwsgierig naar de manier met vergrendelen? Bezoek dan eens de toegevoegde video ! Ernaast bezit dit een bijzondere

De bidons zijn handig en en blijvend en bijzonder populair. Geeft u ons poly bidon mits relatiegeschenk dan bent u dan ook verzekerd betreffende een succesvolle promotie. Vanzelfsprekend bestaan er veel opties teneinde uw klanten te verrassen betreffende verhalen die onderweg van pas aankomen. Vanwege auto-/fietsaccessoires betreffende merknaam leveren wij overvloedig opties.

De gegevens geraken verwerkt en bewaard in het bestand bestemd teneinde u te bedienen. Een houder betreffende het bestand is enig en louter Allgifts.nl. Deze info wordt evenals gebruikt teneinde u desnoods te contacteren waaronder via de nieuwsbrief. Sluit venster Momenteel zijn we telefonisch niet bereikbaar wegens ons storing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *